Follow my blog with Bloglovin

20 Temmuz 2013 Cumartesi

Patchwork / Kırkyama Çiçek Yastık



Geçen ay Tüliş' imin doğumgünü hediyesi olarak diktim bu yastığı. 

Tüliş kim mi? Tüliş eşimin annesi ama kayınvalidem demek gelmiyor içimden çünkü yakın arkadaş gibi olabildiğimiz bir diyaloğumuz var:) Yan yana gezdiğimizde abla kardeş sanıyorlar bizi :) (Maaşallah diyin) Son derece hayat dolu ve capcanlı bir insandır kendisi. 

Şu an sizlerle paylaştığım bu yastığın yakında yapılışını da sizlerle paylaşacağım. Ayrıca sipariş de alıyorum, farklı renklerde kumaşlar kullanabilirim, ilgilenen olursa bana e-mail atabilir : degerlendirdim@gmail.com

Herkese Sevgiler :)








11 yorum:

  1. harika olmuş elinize sağlık :) kayınvalidenizle olan samimiyetinize de nazar değmesin :)

    YanıtlaSil
  2. Hiiii.. Bu ne? Muhteşem olmuş ya. Tüliş nasıl bir emek harcadığının farkındadır değil mi? Rüya gibi... Ellerine sağlık canımmmmmmmm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farkında tabii hem kendisi de bir patchwork çalışmaları yapıyor görmeniz lazım, onları da paylaşayım bir ara sizlerle :)

      Sil
  3. ellerine sağlık canım çok şık olmuş geçen gün bir yabancı blogda (gerçi türklerde de yapan oldu kravatlardan yapmışlar bu aplikeyi çok sevimliydi bir an için evdeki kravatlara bakmadım dersem yalan olur:))

    sağlıkla kullanılsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kravatla da yapıyorlar ben de gördüm ama bir kalıbım var onunla çalışınca dört dörtlük şekilde eşit oluyor yapraklar ;)

      Sil
  4. Ha sahi Tuliş beğendi mi hiç konuşmadık sonra...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok beğendi, herkese de gösterdi :) Bir de bloğumu gösteriyor çevresindekilere, hep paylaşıyor yaptıklarımı sağolsun :)

      Sil
  5. Çok güzel olmuş ellerine sağlık, yeni çalışmaları merakla bekliyorum izlemeye aldım seni umarım beni hatırlıyorsundur öptüm canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, öncelikle teşekkürler, tabii ki hatırlıyorum sizi:) Bloguma hoşgeldiniz ben de geliyorum ziyaretinize hemen, Sevgiler :)

      Sil
  6. Çok hoş görünüyor,ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

Yorumlarınız beni çok mutlu ediyor :)

Bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Web Analytics