Follow my blog with Bloglovin

26 Kasım 2012 Pazartesi

Kaplıca Keyfi - Kozaklı Kattre Termal Otel Hakkında

Herkese merhabaaa :)

Önce bilgisayar başına oturamayacak kadar rahatsızlandım, iyileşir iyileşmez de kaplıca yollarına döküldüm.  Nevşehir Kozaklı Kattre Termal Otel'de konakladık. Blogumu ve sizleri ne kadar özlediğimi anlatamam. Artık hobi odamla ve sizlerle bol bol vakit geçirmek istiyorum. 

Kattre Termal Lobi
Son 3 senedir özellikle anneannemin ihtiyacı olması nedeniyle Nevşehir/Kozaklı'ya geliyoruz. Bu sene annem, anneannem ve büyük halamla beraber güzel bir termal tatil yaptık :) Hem sağlık, hem tatil, hem sıcak havuz keyfi,  hem de güzel yemekler :p  

Otelimiz sıcacık ve rahattı. Bugüne kadar Kozaklı'da bir kaç otelde kalma şansımız oldu, Kattre en memnun kaldığımız otel diyebilirim. Otel yeni el değiştirmiş şu an yer yer tadilat mevcut ama bize yansımıyor.


Belki gitmek isteyeniniz olur diye genel olarak görüşlerimi sunayım:

Kattre Termal - 7 kat yüksekliğinde kristal avize
- Lobiye girdiğiniz anda Osmanlı esintisi yüzünüze çarpıyor. yaklaşık 7 kat uzunluğundaki kristal avize, 2mt çapında olduğunu düşündüğüm giriş sehpası görmeye değer doğrusu.
- Resepsiyonda sıcak bir karşılama ile karşılaştık, komi hizmeti mevcut, odaların temizliği bitsin diye 15 dk beklettiler ama hemen çay ikramı yapıldı, hoş bir jest.
- Suit odalarda konaklamayı tercih ettik. ;Odaya girerken solda banyo sağ orta kısımda diğer odaya açılan kapı var. Odada balkon da mevcut. İlk kısımda  2 rahat divan, lcd tv, orta sehpa, uzun sehpa ve buzdolabı var. İçerideki odada double yatak, gardrop, bavul sehpası, etejerler ve ayrıca kapı arkasında da çekmeceli geniş bir masa var. Banyoda geniş bir küvet, fön,priz, alafranga wc, banyo havluları, baş havluları ve ayrıca havuza inerken kullanabileceğiz pembe ve mavi bornozlar ve şampuanlar mevcut.
- Hijyen konusunda biz yeterli bulmadık doğrusu, temizliğe çok daha fazla özenilmeli ama yeni el değiştirmesi kaynaklı henüz oturtamamış olabilirler diye düşündük, yanımızda temizlik malzemeleri mevcuttu zaten, kapsamlı bir temizlik yaptıktan sonra gönül rahatlığıyla yerleştik :) Çarşaflar ve nevresimler bembeyaz ve mis gibi kokuyorlar. (Çıkarken öğrendim ki temizlik ekibi de değişiyormuş)
- Otelde çocuklar için bazı aktiviteler mevcut ama büyükler için sadece dinlence oteli diyebilirim.
Katre Termal Restorant
- Bay Bayan ayrı havuzlar mevcut ve hatta ayrı asansörlerle havuza iniliyor. Bayan bölümünde 1 sıcak termal havuz, 1 ılık yüzme havuzu, aqua park, çocuk havuzu, jakuzi, sauna, türk hamamı mevcut.
- Yemekler ve tatlılar gerçekten hem çok çeşitli hem de çok lezizlerdi, akşam yemeğini iple çekiyor insan :)
- Otel fiyatlarını merak eden olursa bana e-mail atması yeterli olacaktır. Dip Not: Bence verilen hizmete göre çok çok ekonomik.



Önemli Not: Akşam yemeklerinde sunum açık büfe tarzı olunca, yiyebileceği kadar almayı bilmeyen yurdum insanının israfı içler acısıydı. Dünyada her gün yaklaşık 24.000 insan açlıktan ölüyor...



4 yorum:

  1. Oyyyy çok güzelmiş hakikaten. İnşallah iyi gelir de dertlerinizden kurtulmuş olursunuz... Ohhhh ben de okurken dinlendim hakikaten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiin :) Kesinlikle kafa dinlemek ve rahatlamak için termal tatil bire bir :)

      Sil
  2. :))) umarım herkeşe iyi gelmiştir. Hoşgeldin bloguna :))) öpi

    YanıtlaSil

Yorumlarınız beni çok mutlu ediyor :)

Bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Web Analytics