Follow my blog with Bloglovin

29 Aralık 2012 Cumartesi

Nesrin'den Neşeli Hediyeler Geldi :)

Kuzenim Zeynep'in "Kitap ve Lösev Ürünü Temalı" hediyeleşme etkinliğinde LAF SALATASI blogunun neşeli sahibesi NESRİN'le  eşleştik. 
Kitap seçimi zordur herkes her kitabı okuyamaz diye seçimlerimizi paylaşmayı tercih ettik. 
Veeee uzun zamandır istediğim Singer Dikiş Teknikleri Kitabına kavuşmamı sağladığı için O'na çok çok teşekkür ediyorum. Bu arada Lösev'den ben de hediye aldım ama çok geç geldiği için O'na gönderdiğim pakette yoktu maalesef:( Ama amacımız Lösev' e destekti ve yerine getirdik çok şükür.

Kargo Paketini açtım :


Paket kağıdı seçiminin ciciliğine bakın, ne kadar şık olmuşlar değil mi?

Önce yassı paketle başladım açmaya, içinden kendi emeğiyle yaptığı yılbaşı kartı çıktı, öyle hoşuma gitti ki anlatamam :)



Sonra tek tek paketleri açmaya başladım bir heyecanla ve bakın neler neler var :)


Fotoğraf çerçevesine bayıldım çok sade ve şık, Lösev cicileri zaten güzel,  keçeden kalpli kağıtlık çok zarif hemen hobi odamda yerini aldı, simli kalemler çok işime yarayacaklar, "Şirin" kitap ayracııııı , ay aman yüzümde şirinler açtı :D

Bu etkinliği yaptığı için Zeynep'e çok teşekkürler, Nesrin'le tanışmamıza vesile oldu ve sanırım bu etkinlikle herkes çooook mutlu oldu :) Ben oldum şahsen :)

Nesrin'cim hem emeğine hem seçimlerine sağlık, çok mutlu etti beni hediyelerin :)
Sevgilerimle...

10 yorum:

  1. Canım iyi yıllarda kullanman dileğiyle :) :))

    YanıtlaSil
  2. Enee o kalpli notluk ne de güzel kiiii :) Hepsi çok tatlı hediyeler nesrin'in zevkine sağlık sen de güle güle kullan mutlu mutlu kullan :))

    YanıtlaSil
  3. Oh sonunda ulaştılar, ne güzel fotoğraflar çekmişsin:)
    Beğenmene çok sevindim canım:) paketleri ben de sevdim; ama bir türlü kutulayamadım içime dert oldu:)Kitap büyük olunca büyük bir kutuya koyuyorum, diğerleri sallanıyor falan:) Kırılacak şeyler de olunca sımsıkı sarayım en iyisi dedim:)

    Uzun süredir istediğin ve hep kullanacağını düşündüğüm bir kitabı almak beni çok mutlu etti, keyifle üret inşallah:)

    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paket bence çok sağlamdı ve zaten içindekileri paketleri harika :) Kitabın başında 4 saat geçirdim dün o kadar güzel bilgiler var ki, çok ama çok teşekkür ederim tekrardan :) Sevgilerimle...

      Sil
  4. Amanııınnn.... Ne cici şeyler bunlar böyle. Dikiş Teknikleri kitabı bir dikiş meraklısına verilebilecek en anlamlı hediye. Ne zarif insansın Nesrin. Bayıldımm hediyelere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Itır kendisi tercih etti o kitabı; ama o söylemese bile ben bu tarz bir hobi kitabı almayı düşünüyordum zaten:)

      Sil
  5. Hayırlı olsun DP. Çok şanslısın. Kıskandım mı ne?

    YanıtlaSil
  6. Vuuu-huuuu! Nesrin yine coşmuş :D
    Güle güle kullan hepiciğini (;

    YanıtlaSil

Yorumlarınız beni çok mutlu ediyor :)

Bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Web Analytics