Follow my blog with Bloglovin

6 Kasım 2012 Salı

Kalıpsız / Paftasız Ekose Etek Diktim :)


Lise yıllarıma özlemden midir bilinmez, paftasız ekose bir etek diktim kendime. Kumaş niyetine 5 tl ye aldığım bir masa örtüsünün etek hali :)


Ölçülerimi aldım, sabunla çizdim, kestim, diktim, beline de lastik geçirdim :) Sanırım aşağıdaki duruşu sağlama sebebim kumaşı verev kesmek oldu, verev kesimli giysiler balık etli hanımları daha zarif gösteriyor kanımca. Sizlerle paylaşmasam olmazdı tabii :) Güzel bir kombinle hiç de fena durmadı sanki, ne dersiniz?

Sevgiler...



12 yorum:

  1. Kalıpsız hem de ekose, ellerine sağlık.
    Güle güle giy.İyi günlerde giy.

    YanıtlaSil
  2. Heyyyy verev kesim eteklerin etek boyunu ayarlamak çok zordur. Nasıl becerdin bakim :))) Akıllı bıdık seni :) Sen artık battaniyeden kaban, peçetelerden cep, perdelerden elbise, manto filan da yapasın. :)) Eline sağlık minimanım güle güle giy. Artık istediğim gibi kıyafet bulamıyorum derdin de bitti galiba :) öpii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehehe :) Valla benden herşey beklenir haklısın :D Öpiii

      Sil
  3. çok muntazam olmuş dikişler güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  4. Aaaa... Masa örtüsü. Ekose ve verev.. Reenkarne misin yaw? Geçmiş hayatında moda tasarımcısı mıydın? Ne zaman öğrendin de ne zaman usta oldun? İnan ki her defasında çok şaşırtıyorsun beni. Bişi dil fena kıskanmaya başladım. Hani seni taklit ediyor ve sen ne yaparsan ben de yapıyordum ya. Artık öyle şeyleryapıyorsun ki taklit edemiyorum. Hırsımdan çatlıyorum. :) Canım şaka bir yana gerçekten de yeni başlayan için en zor dikişlerden birini mükemmel yapmışsın Pek de yakışmış kuzuma. Allah nazarlardan korusun seni.

    YanıtlaSil
  5. BEN MODELLİK YAPARIM SEVERK KEYFLE ELLERİNİN DEĞDİ HERSEYDE Bİ MUCİZE OLYR BENDE OLDUĞU GİBİ HAYATIMA RENK KATTIĞIN GBİ CNM ABLACIM SÜPERSİN....ÖPYRM:d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ne güzel, ne ince bir yorum yazmışsın, ben de çok öpüyorum seni!

      Sil
  6. Ay ne güldüm okuyunca, ömürsün güleyzem :D Valla içimde bir dikiş canavarı varmış da haberim yokmuş galiba :D

    YanıtlaSil
  7. çok hoş olmuş :) emeğine sağlık canım...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız beni çok mutlu ediyor :)

Bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Web Analytics