Follow my blog with Bloglovin

12 Ağustos 2012 Pazar

Duvarlara Yaşam Katan Tasarımlar

Artık yemyeşil bir bahçeye sahip olmak için müstakil bir ev, geniş bir balkon veya kocaman saksılara ihtiyacınız olmayacak çünkü...
Flowerbox Türkiye’nin rengarenk ürünleriyle bahçeler, evinizin duvarlarına taşınıyor! İçeride veya dışarıda duvarlarınızı en canlı (nefes alan) tablolarla donatabilir ve yeşilin en güzel halini seyretmenin tadını çıkarabilirsiniz. Özel toprağı ve sulama sistemi sayesinde etrafı kirletmeden bitki yetiştirmenin de mümkün olduğunu göreceksiniz... Dünyanın birçok farklı yerinde ilgiyle karşılanan tüm bu ürünler artık Türkiye’de de satılıyor, detaylı bilgi için flowerbox.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi ve görseller için Tıklamaya değer! 

9 yorum:

  1. he he bayıldım bahçeyi duvara asmak iyi fikir:))) sularken duvarlar batar mı acaba ?? :))

    YanıtlaSil
  2. Aaa.. Ne kadar hoş bir şeymiş bu ya.. Bir taraftan insana mutluluk veriyor. Bir taraftan da "Ne hallere geldik" dedirtiyor. Nasıl oldu da bu kadar hasret bırakıldık doğaya. Taş yığınlarının arasına sıkıştırıldık. Herkes karavan alsın. Dağlarda yaşayalım hepimiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehehehehe dağlarda yaşayalım bloglarımız kurusun di mi :PpP Şaka bir yana doğaya cidden çok hasretiz ama ben şanslıyım balkonumdan kocaman bir limon bahçesine bakıyorumm :)

      Sil
  3. çok şık ve de farklı olmuş.paylaşım için teşekkür ederim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de paylaşmaya değer buldum doğrusu, sevgiler

      Sil
  4. Çok güzelmiş. Alışveriş merkezlerindeki plastik ağaç ve çiçekler yerine, küçük de olsa bu aksesuarları kullansalar çok hoş olur. Gerçi o elektrik ve hengame içinde yeşilliklerin hali nice olur bilemiyorum...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız beni çok mutlu ediyor :)

Bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Web Analytics